O nama i vama

Iskustvo velikih pobeda

Više od 25 godina stabilnog rasta i usavršavanja na domaćem i međunarodnom tržištu stavlja vam na raspolaganje resurse kvaliteta i znanja. Iza kompanije Almont stoje hiljade uspešno izvedenih poslova proizvodnje i montaže fasada i stolarije.

Temelj je u partnerstvu

Pouzdanost prekaljena decenijama razvoja u promenljivim uslovima učinila je Almont timove sposobnim da odgovore svakom vašem izazovu.

U susret vašim potrebama

Naši partneri uživaju podršku u svim fazama rada. Pomoći ćemo vam da prenesete svoju viziju u stvarnost uslugama i proizvodima koje nudimo, sistemskim rešenjima, stručnim preporukama pri izboru materijala, formulisanju i postizanju rokova.

Decenije usavršavanja
Najsavremenija tehnologija

U našu tehnologiju proizvodnje integrisali smo poznavanje najboljih industrijskih praksi i inovacija. Metodi implementacije prilagođeni su uvek promenljivim uslovima na terenu. Vodimo računa da sa nama dobijate visoke i međunarodno priznate standarde, upravljanje i kontrolu kvaliteta.

Fleksibilnost i prilagođavanje

Nastojanje na pronalaženju najboljih rešenja za kompleksne probleme učinila nas je prilagodljivim. Sposobnost uspeha u promenljivim okolnostima traži više od rutine. Fleksibilnost naših stručnih timova počiva na kreativnosti i temeljnom poznavanju sistema gradnje. Pronaći ćemo put ili ga stvoriti sami.

TOP